19. Enllaça cadascuna de les tècniques de conservació amb la seva definició.
21. Completa les oracions següents:
a) Per conservar la llet, s'utilitza la tècnica de pasteurització.
b) Amb la tècnica de la saló, es vol deshidratar els aliments sense aplicar calor, sinò sal.
c) El procés pel qual un aliment es conserva per sota dels 5 graus sota zero s'anomena refrigeració.
d) En el procés d'enllaunament, els aliements primer s'escalfen i després s'envassen al buit.
e) El procé pel qual un aliment se submergeix en una substància en la qual no poden proloferar els microorganismes s'anomena adob.
f) Per fer l'almívar, primer es cou l'aliment i seguidament es recobreix amb una solució saturada d'aigua i suce.
g) Amb la congelació el producte es congela i després es deixa en una cambra de buit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
-
Les estructures es poden clasificar per la seva forma, o pels elements que hi predominen. Les podem distingir entre: Estructures massiv...
-
L'ESBÓS: És la primera aproximació a l'objecte estudiat mitjançant el dibuix a mà alçada de les seves línies més importants. ...
-
Una palanca és una màquina simple capaç de multiplicar la força. Hi ha diferents tipus de palanques. Les palanques de primer gènere: ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada